Produkty pro oves pro koně (17)

Bio Loupané Oves 5 Kg

Bio Loupané Oves 5 Kg

Biologicky zpracovaná oves je potravina, která není v Itálii příliš známá a používaná, zatímco v anglosaských zemích je jednou z hlavních složek snídaně. Biologicky zpracovaný oves se prodává v zrnech pro přípravu chutných veganských nebo vegetariánských receptů. Oves se často používá syrový ve vločkách, aby se snídaně na bázi mléka nebo jogurtu stala chutnější, zatímco varianta v zrnech je skvělá pro přípravu polévek nebo vývarů. Tento obilný produkt je také koncentrátem živin užitečných pro pohodu organismu, jako jsou vláknina, vitamíny skupiny B a různé minerální soli (železo, vápník, draslík, fosfor, hořčík, měď). Biologicky zpracovaný oves by měl být před vařením propláchnut pod tekoucí vodou, aby se odstranily případné nečistoty, a poté by měl být namočen alespoň na 12 hodin. Následně může být vařený nebo použit jako ingredience do salátů a příloh, ale zejména pro přípravu sušenek, chleba, slaných a sladkých koláčů.
Bio Ovesné Flakes - Bio Ovesné Flakes

Bio Ovesné Flakes - Bio Ovesné Flakes

Ovesné vločky Bio: Ovesné vločky se získávají z rostliny ovsa (Avena sativa). Rostlina dosahuje výšky přibližně 1,2 metru. Oves je původem z jihovýchodní Evropy a jihovýchodní Asie a pěstuje se jako obilovina již od roku 7000 př. n. l. Ovesné vločky obsahují mnoho sacharidů a bílkovin, a proto jsou široce používaným produktem při přípravě snídaně. Výrobní proces ovsa: Po sklizni se ovseňové zrno nejprve umyje a zbaví se slupky, tyto vnější obalové listy zrna nejsou jedlé. Poté se zrna zahřejí a nakrájí na kousky. Nakrájené kousky se pak spojí a vytvoří ovesné vločky. Zdravotní vlastnosti ovesných vloček: Ovesné vločky obsahují mnoho vlákniny a mají příznivý účinek na trávicí trakt. Kromě toho obsahují ovesné vločky mnoho pomalých sacharidů, které zajišťují, že tělo má delší dobu energii.
Cereálie

Cereálie

Cereálie: Pšenice je jednou z nejvíce pěstovaných a konzumovaných cereálií na světě. Zde je přehled jejích různých forem a použití: Cereálie z pšenice zpracované (pšeničné vločky, otruby atd.) a ve formě celých zrn nebo produktů, což zachovává více vlákniny a živin. Pšeničná mouka se získává mletím pšeničných zrn. Podle úrovně rafinace lze získat: Mouka celozrnná (T150): Obsahuje celé zrno, bohatá na vlákninu. Mouka polo celozrnná (T110): O něco méně bohatá na vlákninu, ale stále výživná. Bílá mouka (T45 nebo T55): Lehčí a používaná na pečení, bílý chléb a mnoho kulinářských příprav. Pšeničná mouka je velmi univerzální pro kulinářské recepty a pečivo. Přináší sacharidy, bílkoviny a někdy i vlákninu.
Směs vloček ze 7 typů rychle vařených cereálií - váhové vločky

Směs vloček ze 7 typů rychle vařených cereálií - váhové vločky

Užitečné a chutné? To přesně vystihuje směs vloček ze 7 druhů cereálií TM "TERRA". Mohou být použity jako příloha k masovému jídlu nebo jako samostatné jídlo s přídavkem másla nebo olivového oleje.
Žlutá kukuřice

Žlutá kukuřice

Žlutá kukuřice je oblíbená odrůda sladké kukuřice známá svými živými žlutými zrny. Každý klas Žluté kukuřice je obalen těsně svázanými limetkově zbarvenými plevami s hedvábím a třásněmi vyčnívajícími z hrotu, a obsahuje až 400 zrn uspořádaných v jednotných řadách. Tento typ kukuřice je velmi univerzální a může být grilován, vařen na páře, rozmixován, blanšírován nebo pečen, což z něj činí vynikající volbu pro různé pokrmy. Její jasné a sladké chutě doplňují potraviny jako těstoviny a saláty, čímž přidávají lahodnou chuť a texturu. Jako přední obilná plodina je Žlutá kukuřice také ideální pro zpracování nebo jako krmivo. Objednejte si Žlutou kukuřici ještě dnes a vychutnejte si její bohatou chuť a univerzálnost.
Žlutá kukuřice

Žlutá kukuřice

Ne-GMO žlutá kukuřice z Ukrajiny. Nabízíme žlutou kukuřici na prodej po lodích. Neprodáváme po kontejnerech. Minimální množství je od 3000 mts a více. DOTAZY NA KONTENERY NEJSOU VÍTÁNY.
Žlutá kukuřice

Žlutá kukuřice

Nabízíme žluté kukuřičné zrno nejvyšší kvality, které je ideální pro krmení zvířat a výrobu potravin. Naše kukuřice je vyráběna podle přísných standardů a exportována. Garantujeme vysokou kvalitu a čerstvost, stejně jako konkurenceschopné ceny. Důvěřujte našim zkušenostem v mezinárodním obchodě, abyste našli nejlepší kukuřičné produkty pro vaše potřeby.
Kukuřice

Kukuřice

Vyrobeno z přírodních ingrediencí od místních dodavatelů v Řecku. - Naše bagely mají čistou hmotnost 120 g. - Mini bagely mají čistou hmotnost 60 g. Všechny bagely Leo jsou veganské, kromě 3 příchutí: - Brusinka s bílou čokoládou. - Čedar s jalapeňem. - Borůvka s bílou čokoládou.
Oloupaná sezamová semena

Oloupaná sezamová semena

Prémiová kvalita loupaných sezamových semínek. Sezamová semínka nabízejí mnoho dobrých věcí: Nasycené mastné kyseliny, vláknina, minerály a vitamíny, které obsahují, jsou ceněny jako cenné ingredience. Sezam se používá k vylepšení mnoha pokrmů.
Sezamová semena

Sezamová semena

Sezamová semena jsou všestrannou surovinou dostupnou v různých barvách, včetně bílé, hnědé, černé, červené a žluté. Tato semena jsou zbavena slupky, aby se odstranila černá kůže před balením, přičemž tmavší semena nabízejí nejvíce chuti. Sezamová semena mají oříškovou, čerstvou chuť, která se často používá jako posyp na chleba a housky. Také se posypávají na saláty a smažená jídla v asijské kuchyni. Mletý sezam je hlavní složkou Tahini, základní pasty na Blízkém východě, a používá se v tyčinkách se semeny, kuřecích pokrmech a rýžových pokrmech.
Pšenice

Pšenice

V CROVAY NATURAL SOLUTIONS nabízíme širokou škálu vysoce kvalitních obilovin, ideálních jak pro lidskou spotřebu, tak pro různé průmyslové aplikace. Tyto všestranné přírodní ingredience se staly základním pilířem v mnoha sektorech. Obiloviny pro Lidskou Spotřebu Celá zrna a přírodně zpracované obiloviny se etablovaly jako výživná a zdravá volba v jídelníčku. Některé z nejpopulárnějších jsou: Pšenice: Zdroj bílkovin, vlákniny a minerálů, používaná při výrobě chlebů, těstovin a pečiva.
Sezamová semena

Sezamová semena

Sezamová semena jsou drobná, olejnatá semena pocházející z rostliny Sesamum indicum. Byla pěstována po tisíce let a jsou široce používána v různých kuchyních po celém světě. Tato semena jsou malá a plochá, mají ořechovou chuť a jemnou křupavost. Sezamová semena se vyskytují v různých barvách, včetně bílé, černé a hnědé. Obvykle se používají jako posyp na chléb, housky a bagely, stejně jako v cukrářských výrobcích, jako jsou sušenky a koláče. Sezamová semena jsou také klíčovou složkou tahini, pasty používané v blízkovýchodní kuchyni. Kromě svých kulinářských využití jsou sezamová semena známá svou výživovou hodnotou, protože jsou bohatá na zdravé tuky, bílkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály.
Bio Ovesné vločky

Bio Ovesné vločky

Ovesné vločky Bio Ovesné vločky pocházejí z rostliny ovsa (Avena sativa). Tato rostlina dosahuje výšky přibližně 1,2 metru. Oves je původem z jihovýchodní Evropy a jihovýchodní Asie a je to obilnina pěstovaná od roku 7000 př. n. l. Ovesné vločky obsahují mnoho sacharidů a bílkovin, a proto jsou široce používaným produktem při přípravě snídaně. Výrobní proces ovsa Po sklizni se ovsené zrno nejprve omyje a zbaví se plev, tyto vnější obaly zrna nejsou jedlé. Poté se zrna zahřejí a nakrájí na kousky. Nakrájené kousky se pak spojí a vytvoří ovesné vločky. Zdravotní vlastnosti ovesných vloček Ovesné vločky obsahují velké množství vlákniny a mají příznivý vliv na střeva. Kromě toho obsahují mnoho pomalých sacharidů, které zajišťují, že tělo déle pociťuje energii a hladina cukru v krvi zůstává stabilní. Nakonec ovesné vločky také zajišťují, že máte menší chuť k jídlu, protože tělo je déle syté.
Pšenice ve velkém

Pšenice ve velkém

pšenice 10,5 %, 11,5 % a 12,5 % bílkovin na prodej. Nabízíme pšenici na prodej po lodích. Neprodáváme po kontejnerech. Minimální množství/objednávka musí být od 3000 mts a více. DOTAZY NA KONTEJNERY NEJSOU VÍTÁNY. Preferujeme FOB. LC na viděnou s platbou MT 103 proti naložené lodi a dodacím dokumentům. Prodejci z USA. Bank of America. Plná platba MT 103 do 3 dnů po dokončení nakládky a dodání dokumentů.
Semena koriandru

Semena koriandru

Semena koriandru jsou celosvětově oblíbené koření, které je hned po pepři nejvíce používané. Tato semena se pěstují a zpracovávají po celém světě, přičemž Egypt je významným producentem. Semena koriandru nabízejí teplou, zemitou a aromatickou chuť, která se nejčastěji používá v mletém stavu. Jsou základem indické kuchyně, kde dodávají pokrmům nádech sladkosti a pikantnosti. V indonéské kuchyni se koriandr používá v receptech na tempeh a fazolové pokrmy. Semena pozvedávají chuť zelí, kukuřice, chutney a omáček a také se používají na nakládání zeleniny, což je činí univerzálním doplňkem do každé kuchyně.
Mletá kukuřičná krupice č. 3 - Hmotnostní cereálie

Mletá kukuřičná krupice č. 3 - Hmotnostní cereálie

Mleté kukuřičné krupice jsou drcená zrna kukuřice, ze kterých byla odstraněna květová slupka, a které prošly jemným mletím. V závislosti na velikosti zrn se mletá kukuřičná krupice dělí do pěti čísel: 1, 2, 3, 4 a 5. Naše podnik vyrábí kukuřičnou krupici ze zrna silikátové nebo polodentátové kukuřice dvou čísel - č. 3 a č. 4. Barva zrna je žlutá nebo žluto-bílá.
Bio Quinoa Flakes

Bio Quinoa Flakes

Historie a původ quinoy Quinoa (Chenopodium quinoa) pochází z Jižní Ameriky a byla pěstována jako hlavní potravinová plodina již před 6000 lety. Quinoa byla již používána Inkami jako polní produkt. Rostlina je schopna růst za studených, živinami chudých a suchých podmínek. Růstové období trvá přibližně 5-6 měsíců. Díky křížení byly vytvořeny odrůdy quinoy, které mohou růst v evropských a severoamerických podmínkách. V první polovině dubna se quinoa v Evropě zasévá a sklizeň probíhá od poloviny září. Výrobní proces quinoa vloček Po sklizni se quinoa nejprve čistí. Poté se quinoa omyje, aby se odstranil saponin. Následně se suší a nejlepší kousky se vybírají ručně. Tyto kousky se namáčejí, aby se quinoa zploštila. Po usušení se quinoa prosévá a poté se zpracovává na quinoa vločky. Zdravotní vlastnosti quinoa vloček <Quinoa vločky jsou bohaté na vitaminy B2, E, železo, měď a hořčík. Quino…